سوهان قم و یزد شیرینی صادراتی

سوهان قم و یزد شیرینی صادراتی است که اگر با رعایت اصول تجارت برای بازار آن اقدام کنید
هیچ گاه پشیمان نخواهید شد.
سوهان نوعی شیرینی ایرانی است که از جوانه گندم در دو نوع نباتی و حیوانی درست می شود.
سوهان عسلی، سوهان کنجدی، سوهان بادامی، سوهان گزی و سوهان پشمکی از انواع مختلف سوهان ها هستند.

در قم متنوع ترین نمونه از سوهان ها تهیه می شود.

در زرند کرمان و نیز اصفهان سوهان عسلی تولید می شود.

سوهان زرند کرمان از سوهان قم به دلیل مصرف کم روغن نرم تر و ظریف تر است و ماندگاری آن نیز زیاد است.

برای تهیه سوهان از جوانه گندم، شکر، روغن، زرده تخم مرغ، زعفران و هل استفاده می کنند.

در سوهان از جوانه گندم استفاده می کنند زیرا به سوهان خاصیت سفتی و شکنندگی می دهد.

و همچنین باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود و زرده تخم‌مرغ نیز موجب عدم خشکی سوهان می شود. بیشترین خاصیت سوهان به جوانه گندم آن بر می گردد زیرا جوانه گندم دارای ویتامین های مختلفی از جمله ویتامین های گروه b و c است

به دلیل استفاده از قندهای طبیعی در سوهان تولید سوهان باعث ذخیره انرژی در ماهیچه ها می شود و از خستگی و بیحالی افراد جلوگیری می کند.

سوهان قم و یزد شیرینی صادراتی

مرغوب ترین سوهان ،سوهانی است که سفت نباشد و به صورت شکننده باشد

و همچنین نباید به دندان بچسبد. کره و روغنی که در پخت سوهان استفاده می شود

بسیار مهم است و همان روغن و کره کیفیت آن را مشخص می‌کند.

عطر و طعم سوهان و همچنین رنگ آن که باید قهوه‌ای روشن باشد از جمله مواردی است که کیفیت مناسب سوهان را میرساند.
این شیرینی در قدیم به روش سنتی و با دست تولید می شده

ولی در عین حال با کمک دستگاه های مخصوص انجام می گیرد .
سوهان خانی و سوهان آردی از انواع سوهان به حساب می آیند.

یکی از خوش طعم ترین سوهان ها سوهان یزدی است

که ارزش غذایی آن بالا است و سوهان آردی سوهانی است که ضخامت آن یک سانتی متر و در یزد تهیه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *